Scoala stelelor zburatoare

Reprezinta imbinarea dintre spatiu si timp, studiul modului in care aspectul temporal nuanteaza sansele tale- cel care locuiesti intr-o casa.

Daca incerci sa compari doua case alaturate, dar construite in perioade de timp diferite, vei afla ca energia lor nu este identica. Momentul in care se pune acoperisul este momentul in care energia din casa este “ incapsulata” acolo, urmand ca ea sa se distribuie pe anumite sectoare directionale.Si nu intotdeauna casa cea mai noua este cea mai favorabila….

De asemenea, fatada unei cladiri cuprinde mai multe sectoare energetic. Nu toate sunt prospere. Si este de o importanta capital sa ai usa asezata pe sector prosper. O diferenta de un metru stanga sau dreapta, cand vorbim de amplasarea usii de intrare in cladire, poate fi de fapt diferenta intre bunastare si faliment.


Identificarea celor 144 de tipuri de case si a sectoarelor norocoase din fiecare casa se preda la cursurile de feng shui organizate de Diana Roman, specialist feng shui residential/business.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top