Extravaganza Feng Shui 2017 Anul Cocosului cu Diana Roman

Extravaganza Feng Shui 2017 Anul Cocosului cu Diana Roman

Curs festiv de astrologie chineza si feng shui Anul Cocosului de foc 2017

Chinezii folosesc mai multe calendare; calendarul Lunar, calendarul Solar, calendarul fermierului.

In fiecare dintre aceste calendare va aparea o alta data de incepere a anului nou chinezesc.

Anul Nou chinezesc Lunar este data la care se serbeaza in China trecerea in noul an.

Anul Nou solar este data la care se produce trecerea energetica in noul an.

In 2017, cele doua date vor fi 28 ianuarie si 4 februarie. Intervalul dintre ele este perioada in care vom putea sa ne luam ramas bun de la energiile vechi ale anului Maimutei, sa aruncam sau sa reamplasam remediile feng shui  pe care le-am avut, sa le achizitionam pe cele noi si sa ne pregatim pentru Anul Cocosului 2017.

Ca si in anii anteriori, si in 2017 Feng Shui Studio & Scoala de feng shui organizeaza si va invita la Extravaganza feng shui, seminar de feng shui si astrologie chineza la care veti putea afla previziunile pentru anul 2017 Anul Cocosului, atat previziuni anuale generale cat si previziuni pentru fiecare zodie chinezeasca.

In cadrul Extravaganza 2017 se vor prezenta si notiuni introductive de feng shui, cele 9 stele zburatoare anuale si tabu-urile anuale pentru renovari.

Cursul dureaza o zi si va avea loc in ianuarie 2017 la Bucuresti. Va include masa de pranz, bauturile racoritoare si lampionul zburator pe care va veti scrie dorintele pentru noul an. Lampioanele se vor lansa seara, la sfarsitul evenimentului.

Pentru detalii, sectiunea Contact.

 

2017

extravaganza-feng-shui

Top